Thrillerabonnement van AW Bruna

Begin 2018 zag ik een advertentie dat een uitgeverij een thrillerabonnement zou gaan opzetten. Je hoefde alleen maar een enquête in te vullen en als er genoeg geïnteresseerden waren, dan zou het abonnement er komen. Eind september was het dan eindelijk zo ver! Het eerste boek werd bezorgd.

Thrillerabonnement

Het thrillerabonnement houdt in dat je 4x per jaar een boek ontvangt, een week voordat het boek officieel uit komt. Dit zijn allemaal thrillers van de uitgeverij AW Bruna én de auteurs zijn allemaal debutanten. Althans hun boek wordt voor het eerst in het Nederlands uitgebracht.

Voor 1 jaar betaal je 60 euro, na dat jaar betaal je per kwartaal, dus eigenlijk per boek. Wat neer komt op 15 euro per boek, dat gratis wordt thuisbezorgd. Het boek is in de winkel iets duurder dan die 15 euro die jij er voor hebt betaald. Het eerste boek is bijvoorbeeld 20 euro in de winkel.

38235211_10155929144467979_6317712870247235584_o

Wat je kunt verwachten

De verpakking is vrij duidelijk: op de voorkant staat THRILLER abonnement en er zitten bloedspetters in de hoeken. Op de achterkant zie je een kogelgat. Het eerste boek dat we kregen was ALLE SLECHTE MEISJES van Chris Whitaker. We hebben een speciale editie gekregen, op de rug staat het logo van het thrillerabonnement en op de achterzijde staat ook dat het boek onderdeel uit maakt van het thrillerabonnement.

Chris Whitaker komt uit Londen en dit is zijn tweede boek. Echter wel het eerste boek dat in het Nederlands verschijnt.

Flaptekst van het boek

Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine. Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat niet meer thuiskomt. Na deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sheriff gaat ervan uit dat Summer is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit. Was Summer wel zo’n voorbeeldig meisje?

38cbd89c9d373c24b136eb4ce625f786_cache_

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s