Kom je spelen? – MJ Arlidge

Na 8 spannende boeken over de inspecteur Helen Grace, kwam MJ Arlidge met een nieuwe thriller: Kom je spelen? Deze keer een standalone die zich zelfs afspeelt in een ander land. Lees snel verder als je wilt weten of dit boek net zo’n succes is als de Helen Grace-serie.

9200000102248472

Flaptekst

Chicago wordt opgeschrikt door de moord op twee jonge twintigers, beiden zijn gruwelijk verminkt. Er wordt al snel gedacht aan een seriemoordenaar. De politie heeft grote moeite om erachter te komen wie de dader is. Hij is berekenend en gaat erg zorgvuldig te werk. Het enige verband tussen de twee moorden is een jonge vrouw, Kassie. Zij beweert dat ze voorafgaand aan de moorden al wist wanneer deze zouden plaatsvinden.

Vanaf het moment dat Adam Brandt Kassie op het politie-bureau ontmoet, is hij door haar gefascineerd. Alles wat zij hem vertelt, maakt dat hij twijfelt aan zijn deskundigheid. Dan loopt Kassie naar buiten, knoopt een sjaal voor haar ogen en steekt blind de straat over, dwars door het verkeer. Als hij haar na afloop vraagt waarom ze niet bang was te verongelukken, antwoordt ze: “Omdat jij mij zal doden.’

Mijn mening

Deze standalone van MJ Arlidge is weer een topper! Zeker als je al fan bent van hem! In het 500 bladzijden dikke boek word je bijna constant in spanning gehouden. De hoofdpersonen Adam, Kassie en Gabrielle hebben ieder hun eigen problemen, maar hebben ook een gezamenlijk probleem: iemand die mensen vermoord in Chicago. Door de pers wordt hij De Slager genoemd.

Als je denkt dat het verhaal voorbij is, gebeurt er nog zoveel. Voor dit boek moet je een weekend vrij nemen, want je wilt ‘m uitlezen!

Vooral Adam en Kassie leer je goed kennen in dit boek, zij staan echt centraal. Gabrielle is een hoofdpersonage dat je iets minder goed leert kennen, alsof ze in een volgend boek weer een rol gaat spelen. Ik ben benieuwd of er nog een boek komt met Gabrielle of dat Kom je spelen? echt een standalone blijft.

Schermafbeelding 2019-04-07 om 19.36.51

Klik hier om het boek ook te bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s